Ova godina nam je donela mnogo novih događaja, uspeha, novih članova i dobrih rezultata. Evo po čemu ćemo je mi pamtiti.
U februaru smo ubacili TRX treninge
Na promociji ovih treninga su nam se pridružile i mnoge poznate ličnosti i profesionalni sportisti kao što su Nenad Pagonis, Milica Dabović, Dušan Domović Bulut i mnogi drugi.


Fondacija „Magnet za ljubav“ predstavila svoju akciju u TC Tajs
U okviru ovog događaja koji je bio u martu smo zajedno sa Darkom Miličićem i Nenadom Pagonisom promovisali sport i humanost.
“Glasno navijanje, smeh upućen najmlađima koji tek puze i podstrek starijih, odzvanjali su sportskom dvoranom. Bezmalo tri i po sata, promoteri Miličić i Pagonis trudili su se da vrednim rekreativcima učine dan za pamćenje i da ih nauče da se u sportu može i pobediti i gubiti.” – Z. Delić.
U maju smo se družili na promociji novih Les Mills izdanja
Uživali smo uz muziku i koreografije BodyPump 101, BodyCombat 71, BodyAttack 97, a žurku smo nastavili na GREEN LOVE festivalu. U ovom mesecu smo potpisali i saradnju sa Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta.


U junu smo išli u porodičnu šetnju
Kao što je već poznato u našem centru se veliki akcenat stavlja na zajednicu, druženje i porodične odnose. Zbog toga smo napravili porodičnu šetnju po tvrđavi.
Tokom leta smo se družili na Štandu
Ništa nas nije moglo zaustaviti, čak ni +50, koliko je bilo ovog paklenog leta 2017. ispod mosta Slobode, da vežbamo zajedno sa vama na Štrandu.


U avgustu smo organizovali prvi TRX izazov
Takmičili smo se i družili, merili rezultate i postavljali nove ciljeve.
Septembar je bio mesec vaših fotografija
Uživali smo u vašim fotografijama koje ste slali na konkurs “Vreme je za škljoc”. I na ovaj način smo promovisali sport, druženje i zdrav način života.
U oktobru smo promovisali nova Les Mills izdanja i merili masti
Zajedno smo vežbali uz nove taktove i vežbe Les Mills programa, delili smo karte za Green Love i širili pozitivnu energiju.
U našem centru smo zajedno sa Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta merili kilažu, masti i procenat mišićne masti, a Runner je postavio mali poligon za takmičenje u ASICS patikama.

Novembar je bio mesec rezervisan za humanost
Prikupili smo sredstava za najugroženije iz Afrike koji nemaju mogućnost dolaska čak ni do pijaće vode i bili smo deo događaja koji se održava širom sveta.
U decembru nam je sledio drugi TRX izazov
Ovde smo utvrdili kakve rezultate smo postigli u odnosu na prvi izazov. Družili smo se i najboljim ekipama podelili vredne nagrade.
Hvala vam što ste nam ulepšali 2017. godinu, što ste bili deo naše zajednice. Zajedno smo vežbali, napredovali, bili humani u akcijama za decu sa Kosova, za Nastasiju i Nađu…
U 2018. ćemo se truditi da budemo još bolji…