U nedelju, 26. marta novosadske porodice postale su pravi sportski timovi. Timove su vodili naši vrhunski sportisti, a njihov zajednički cilj bio je osmeh na licima stotine mališana! A kako smo to postigli?

Zajedno!

Humanitarna fondacija Magnet za ljubav i TC Tajs dolaze na ideju da skrenu pažnju Novosađana na važnost akcije prikupljanja sredstava za kupovinu prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku, magnetne rezonance i prateće opreme za MRI dijagnostiku preveremeno rođenih beba, dece i omladine.

Svoje vredne sportske rekvizite za humanitarnu donaciju poklanjaju naši vrhunski sportisti i dragi prijatelji kik bokser Nenad Pagonis, košarkaši Darko Miličić, Miroslav Raduljica, Marko Savić, Dušan Bulut, Dejan Majstorević, Marko Ždero, rvač Davor Štefanek, fudbaleri Nemanja Nikolić, Dejan Vukadinović i Sergej Savić, rukometaš Uroš Elezović i mladi fudbaleri FK Vojvodina. Drugari iz Piraeus banke, plesačice iz studija Viva Dance Academy i Voda Voda daju veliki doprinos i podršku. I tako počinje naša priča…

Tvoja snaga je dečija radost

Okupljamo se u TC “Tajs” u nedelju ujutru. Mama, tata, bata, seka, tetka pa i pas – svi na okupu zajedno #VezbamoZaOsmeh.

Nakon svečanog otvaranja i nastupa mladih plesačica iz studija Viva Dance Academy počinje porodični izazov!

Nenad Pagonis i Darko Miličić okupljaju svoje ekipe, trener Marko Tajs ih priprema za takmičenje i igre mogu da počnu!

A ko je pobedio?

Svi smo pobedili! Naš cilj je bio da kroz sportsko druženje i dan u kojem će uživati cela porodica skrenemo pažnju na važnost fondacije Magnet za ljubav, kroz donaciju sportskih rekizita prikupimo sredstva, a kroz zajedničko druženje i pravi timski duh podsetimo novosadske porodice na značaj i dobrobiti fizičke aktivnosti.

Kapuera majstori na delu

Ples, borba, igra i muzika – ko bolje predstavlja naše druženje od mladih kapuerista? Pokazali su nam šta su sve naučili!

Nakon nastupa kauperista, Novosađani su imali priliku da premijerno pogledaju sportske rekvizite koji će se od ponedeljka, 27. marta naći na sajtu fondacije Magnet za ljubav.

Želite da učestvujete u donaciji? Saznajte više OVDE. 

Nadamo se da ste uživali kao i mi. Hvala vam na društvu, pozitivnoj energiji i humanosti.

Hvala od srca!