family fitness day
Novosadske porodice se udružuju i mišićima bore za osmeh mališana! Kapiteni su im vrhunski sportisti, a cilj bolja budućnost za našu decu!

U nedelju, 26. marta u TC „Tajs“ održaće se Family fitness day, događaj koji u organizaciji sa humanitarnom fondacijom „Magnet za ljubav“ podržava prikupljanje sredstava za kupovinu prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku, magnetne rezonance i prateće opreme za MRI dijagnostiku preveremeno rođenih beba, dece i omladine.

Poslednji vikend u martu rezervisali smo za druženje, zabavan program u kojem će uživati cela porodica i cilj koji će promeniti nečiji život!

Magnet za ljubav: Humanitarna akcija za budućnost naše dece

Humanitarna akcija „Magnet za Ljubav“ za cilj ima okupljanje što većeg broja  ljudi velikog srca oko jedinstvene filantropske ideje koja će rezultirati kupovinom prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku u Srbiji, magnetne rezonance i prateće opreme za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, dece i omladine, a što će direktno učiniti mogućim ostvarenje velikih planova za budućnost naše dece.

Događaj kojim ćemo skrenuti pažnju na značaj fondacije „Magnet za ljubav“ održaće se 26. marta u TC „Tajs“.

Timovi su porodice, a cilj izazova – osmeh mališana!

Mama, tata, deca, baka, deka, tetka, strina, ujak ili ujna – u izazovu može da učestvuje ko želi, ali je bitno da budete tim.  A svaki tim ima svog kapitena, zar ne?

Nenad Pagonis ili Darko Miličić: Ko će biti kapiten tvog tima?

Humanitarnu akciju podržaće naši veliki prijatelji: višestruki svetski i evropski šampion u kik boksu Nenad Pagonis i naš trofejni košarkaš Darko Miličić!

Sportski izazov pravog porodičnog tima!

Marko Tajs održava zagrevanje za sve učesnike, a onda kapiteni Nenad Pagonis i Darko Miličić organizuju svoje timove. Nakon dogovora, kreću vežbe koje radimo po stanicama, a sudije mere vreme. Pobednici smo svi! Ipak, najbolji tim čeka posebno iznenađenje. 🙂

Kako možemo pomoći mališanima?

Ne morate se takmičiti. Vaše prisustvo i podrška događaju koji za cilj ima podizanje svesti o važnosti fondacije Magnet za ljubav je od nemerljivog značaja! Pred nama je dan rezervisan za sport , druženje i program u kojem ćemo zajedno uživati radeći nešto što će izmamiti osmeh na licima stotine mališana. Zajedno #VezbamoZaOsmeh.

Da li su donacije otvorene?

Na sajtu fondacije Magnet za ljubav, u nedelju 26. marta, biće otvorena online aukcija. A na aukciji će se naći sportski rekviziti i oprema naših vrhunskih sportista!

Učesnici na događaju u TC „Tajs“ imaće priliku da premijerno pogledaju izložene rekvizite, a nakon što se predmeti sa aukcije nađu na sajtu fondacije, ukoliko želite, moći ćete i da ponudite vašu donaciju.

Satnica

10:00 Otvaranje

10:30 Nastup plesnog studija „Viva Dance“

11:00 Sportski Family Challenge TC „Tajs“ vs Magnet za ljubav

12:00 Nastup mladih kapuerista

12:30 Premijera rekvizita koji će se naći na aukciji

Želim da prijavim svoju porodicu!

Možete se prijaviti na našem Info desku , pozivom na broj 065/8918008 ili nam pišite na našoj Facebook stranici.


Pridružite nam se 26. marta u TC „Tajs“. Hajde da zajedno #VezbamoZaOsmeh!