Kao brižni roditelj verovatno stavljate mališane na prvo mesto. I to je u redu. Ali njima ste najdraži kada ste odmorni, raspoloženi i zadovoljni. I kako onda postići sve?

Svakog četvrtka od 17:45  u TC „Tajs“ održavaće se kreativne radionice za decu! Dok ste vi na treningu i radite nešto zbog čega ćete se osećati snažnije i bolje, mališani će se uz igrarije i maštarije družiti sa vršnjacima i savladavati veštine koje će im pomoći da budu još Zdraviji, Srećniji i Uspešniji.

Zašto su naša druženja važna?

Svake nedelje ćemo imati jedan cilj, a do cilja ćemo dolaziti kroz igru i druženje – sve ono u čemu mališani najviše uživaju.

Naš cilj je jačanje samopouzdanja, socijalne i emocionalne inteligencije dece, njihovog pozitivnog vrednovanja sebe i rešavanje određenih problema sa kojima se suočavaju u razvoju. A sve to postižemo kroz igru!

Šta će mališani raditi na radionicama?

Prva druženja će biti rezervisana za upoznavanje i igrarije. A kada se malo bolje upoznamo sva naša crtanja, maštarije, glumljenja i igrice posvećujemo određenom cilju. Ako nam je, na primer, cilj da razumemo zašto je bitno da drugima upućujemo lepe reči i koja je snaga lepe reči, naučićemo to kroz kreativnu igricu i pitanja koja će mališane podstaći na razmišljanje.

A ko je sve to osmislio?

Marta Sič ima bogato iskustvo u radu sa decom. Kao master psiholog, praktičar transkacione analize i psihološki savetnik u edukaciji radila je sa decom  iz Centra za socijalni rad, decom ometenom u razviju kao i sa mališanima na projektu u Turskoj.

Za koji uzrast su radionice za decu?

Na druženja su pozvani svi mališani uzrasta od 3 do 7 godina.

Kada će se održavati?

Kreativne radionice za mališane održavaće se svakog utorka  i četvrtka u 17:45. U terminu kada se u našem centru održava i trening TRX Flow, nakon interaktivne školice sporta. Odlična prilika da se mame i tate opuste uz trening koji je baš njima namenjen, a mališani uživaju u druženju sa vršnjacima.

Da li su radionice besplatne?

Kreativne radionice za decu besplatne su za svu decu članova TC “Tajs”. Održavaju se u istom terminu kada i program TRX Flow što roditeljima daju šansu da uživaju u treningu dok se mališane druže, uče i igraju.

Ukoliko niste nas član, pozivamo vas i vaše mališane na besplatan probni trening i druženje!

Mogu li i roditelji da prisustvuju radionicama?

Naravno! Ali ne možete da se igrate sa nama. 🙂

Prijave dolaska nisu neophodne, ali ukoliko imate pitanja, slobodno nas pozovite na broj 065/8918008 ili nam pišite putem Facebook stranice. Tu smo za vas! 🙂

Hajde da zajedno uživamo u vremenu rezervisanom za sport, druženje i nešto #ViseOdTreninga

Zajedno Zdraviji. Srećniji. Uspešniji!