Još jedna super mama u našim redovima.
Dragana ima 35 godina i ima dvoje dece, Minu i Relju. Zajedno sa mužem Ivanom uspeva da se organizuje kako bi oboje trenirali, a uz to se trude da odmah i svojoj deci stvore zdravu naviku redovnog treniranja.
Zapazili smo jedan dan, tačnije jedan četvrtak, u njihovoj organizaciji. Tata Ivan dođe sa ćerkom Minom u 17:00h na Interaktivnu školicu sporta gde zajedno treniraju. Sledeći trening je u 17:45h Trx flow na koji dolazi mama Dragana sa Reljom. Dok je mama na treningu, tata može bezbrižno da sedi ili da ode u kupovinu dok su i Mina i Relja na radionici koja je u terminu TRX flow-a. Kada mama završi trening zajedno idu kući. Pitali smo Draganu da li je teško biti mama dvoje dece i uz to i trenirati, koliko dugo trenira u Trening centru Tajs, kao i koji su joj omiljeni treninzi.
Ovo je njena priča:
,, U Trening centru Tajs sam počela da treniram u martu 2016. godine. Krenula sam sa ciljem da popravim figuru posle dve trudnoće. Iako nikad ništa nisam trenirala, uz Marka, Sofiju i ostale trenere sam vrlo brzo stekla kondiciju, doterala figuru, a što je najvažnije, imam mnogo više energije. Sa dvoje male dece svaki dan je izazov, ali uz podršku i pomoć svog supruga uspevam da uskladim treninge i druge obaveze.
Idem na treninge tri do pet puta nedeljno.Trenutno kombinujem Fukcionalni trening, Body pump i sve vrste TRX treninga. Ne bih mogla da izdvojim ni jedan kao omiljeni jer svaki od njih ima nešto sto ga čini posebnim. Ono što im je zajedničko, zbog čega sam ih i zavolela, je to što energija koju stvaraju ostaje još dugo posle treninga.”