DOĐI U TRENING CENTAR TAJS PO REZULTAT

Trening koji traje 30 minuta, a donosi fantastične rezultate jeste CORE. Po novom letnjem rasporedu i on je uveden kao novi trening. Core je tu da te odvede na viši fitnes nivo i da u isto vreme ojača i oblikuje tvoje telo. DA LI SI IKAD BIO NA OVOM TRENINGU? Ako nisi, sad je pravo vreme da vidiš zašto svi toliko vole Core i kako će on da doprinese tvom izgledu. Core kombinuje najbolje elemente personalnog treninga sa motivišućom muzikom i energijom grupnog fitnes treninga.

ŠTA JE CORE?

Core čine mišići oko kukova, trbušni mišići, kao i mišići leđa i ramena. Ovi mišići funkcionišu kao jedna snažna celina. Core su mišići koje svakodnevno koristite, oni su baza vašeg tela. Potrebni su vam kada nosite kese iz prodavnice, kada se igrate sa svojim detetom… Aktivirate ih svakog dana, u gotovo svakom trenutku.

ZAŠTO JE DOBAR CORE?

Snažan Core znači snažno i okretno telo. Takođe, vežbe za Core predstavljaju sjajan način prevencije i ublažavanja bola u leđima koji je česta pojava danas s obzirom na porast broja sati koje ljudi provedu sedeći na poslu, u prevozu ili kod kuće. REZULTATI TAMO GDE SE NAJVIŠE VIDE

CORE je program koji za kratko vreme donosi rezultate, čineći vas snažnim i vitkim. Idealan je za zatezanje stomaka i zadnjice, kao i za povećanje funkcionalne snage i prevenciju povreda. Za kratko vreme zategnućete vaše telo, ojačati core i povećati snagu. Core je više od six pack-a i treba ga tako i posmatrati.

UTORKOM u 21:30h i ČETVRTKOM u 21:15h.

Vidimo se u Trening centru Tajs jer ZDRAVLJE JE U KRETANJU! 🙂