Les Mills treninzi

Body Pump – trening koji je namenjen svima koji žele da budu fit, da imaju zategnuto telo sa lepo oblikovanim mišićima. Ovaj trening može da ti sagori i do 540 kalorija. Instruktori te vode kroz naučno dokazane pokrete i tehnike koji dovode do odličnih rezultata. Kako bi mogao da izdržiš što više, tu je muzika koja će te motivisati. Izaći ćeš sa treninga pun pozitivne energije, znajući da si uradio nešto dobro za svoje telo i zbog toga ćeš doći po još. Na Body Pumpu rade sve glavne grupe mišića na samo jednom treningu. Ovaj program je baziran na dokazanoj formuli gde se mišići formiraju uz manje težine, ali sa dosta ponavljanja.

Body Combat – Dođi na ovaj trening i uz pomoću udaraca koje ćeš koristiti, kao kombinacija različitih borilačkih veština, izgubićeš i do 740 kalorija. Ovo je veoma energičan trening, bez direktnog kontakta je i nema pokreta koji nećeš znati da ispratiš. Redukuješ stres i osećaš se kao šampion. Ovaj trening uključuje tvoje celo telo. Bićeš zgodniji, brži, jači. Instruktori uvek pokazuju i opcije vežbi sa slabijim intenzitetom, tako da možeš da kreneš na Body Combat bez straha. Vežbajmo kao šampioni.

Body Attack – Oseti energiju sjajnog treninga. Visoko intenzivan trening koji se sastoji od atletskih pokreta kojima mogu da se prilagode svi, od početnika do profesionalaca. Kombinuje vežbe kao što su iskoraci, trčanje, skakanje, kao i vežbe snage kao što su sklekovi i čučnjevi. Les Mills instruktor će te voditi kroz trening uz energičnu muziku i do tvojih granica na najbolji mogući način. Poboljšaj svoju okretnost i koordinaciju. Uz ovaj trening možeš da sagoriš i do 740 kalorija. Osećaj posle treninga je osećaj uspešnosti. Oblikuj svoje telo, neka tvoj izbor za fitness bude baš Body Attack. I na ovom treningu postoje opcije koje ti omogućuju da odradiš trening bez obzira na nivo tvoje trenutne spremnosti. Poseti nas, dođi na besplatan probni trening i odluči koji trening ili koja kombinacija treninga tebi najviše odgovara. 🙂

NOVOSADSKI JE TRENIRATI KOD TAJSA! 🙂