Kosta je naš vežbač, a i ujedno i drugar godinu dana. Izuzetno pozitivan dečko, uvek raspoložen za šalu i druženje. On je jedan od onih koji će ti uvek pomoći da namestiš Trx na pravu dužinu, koji će ti viknuti: ,,Hajde možeš ti to, još jedno ponavljanje!” kada planiraš da staneš pre isteka vremena. On je onaj koji pita da li je sve u redu, da li treba neka pomoć.
Kada smo ga pitali koji su njegovi omiljeni treninzi i njegov pogled na treniranje u Tajsu, on nam je odgovorio: ,,Najviše volim Funkcionalni, TRX i Body Pump. Treneri su jako stručni i odlični motivatori, zato uvek dam 110% svojih mogućnosti. Volim grupne treninge jer pored toga što se radi ozbiljno daju odlične rezultate uz obavezno druženje pre, tokom i posle treninga. Treniram da bih bio u što boljoj kondiciji i rezultati su odlični. Snagu crpim iz pozitivne energije trenera, a stekao sam i mnogo prijatelja trenirajući, tako da se međusobno bodrimo.”
Verujemo da je dobra energija i dobra atmosfera ono što nam je potrebno kako bi na duže staze mogli da se bavimo nečim i kako bi bili zadovoljni. Treba nam pokretač kada dođe tmuran dan, kada nismo raspoloženi, a vreme je za trening. Atmosfera i energija u Trening centru Tajs je upravo to, jer je fenomenalna i to je ono što naše vežbače motiviše da budu što bolji i da što više treniraju i to je ono što ti ne da da kući odeš neraspoložen posle treninga.
Dođi i uveri se sam u to. Treniraj i dobro se provedi. Zdravlje je u kretanju. 🙂