Upoznajemo vas sa našim trenerima. Krenuli smo od naše najmlađe Nine, pa nastavljamo tim redosledom.
Aca je rođen 05. jula 1993. godine u Ivanjici. Nakon srednje škole došao je na studije u Novi Sad, a nakon studija ostao ovde da radi. Po zanimanju je diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Trenirao je košarku punih 10 godina, a u Novom Sadu je ostao u košarci, kao trener mlađih kategorija. Košarka je njegova prva ljubav i danas se njome bavi na rekreativnom nivou.

Našeg Acu vidite sa bilo kog mesta u sali, ali ne zaboravite da i on vidi vas. Progledaće vam kroz prste ako vidi da vam stvarno treba odmor, ali ako vam treba dodatne motivacije uvek je tu da vas bodri da nastavite dalje. Ovo znaju svi oni koji posećuju Funkcionalni trening i sve TRX treninge. Znaju i to da je Aca uvek spreman da detaljno objasni svaku vežbu i da vas posavetuje.

Rad sa decom je ono u čemu ima najviše iskustva i oduvek ga privlači, pa je on zadužen za našu školicu sporta Tajs Kids. Deca su mu inspiracija i kako sam kaže uz njih je mnogo naučio.

“Dosadašnje radno iskustvo u velikoj meri vezujem za decu. Sa njima sam počeo i mnogo toga naučio. Uživam u radu sa njima.
U fitnes zakoračio pre otprilike devet meseci. Nikada pre dolaska u Trening centar Tajs nisam čak ni pogledao kako izgleda grupni trening u fitnesu, ali onda kreće druga priča. Prijava za posao trenera nakon završenog fakulteta me dovodi u priliku da iskusim fitnes treninge i tada sve to počinje da mi se dopada.
Uz Sofiju i Marka usvajam osnove ovog posla, a nakon toga kroz razne zadatke sa njihove strane polako sebe usavršavam. Odlazak na TRX edukaciju potpuno menja moj odnos prema grupnim treninzima, posvećujem se svemu tome i nakon par meseci počinjem sa radom u Trening centru. Za svo to vreme pored treninga za odrasle, radim i kao trener u našoj školici sporta Tajs Kids.
Volim svoj posao, jer volim rad sa ljudima. Opredelio sam se za fitnes, u kom želim da ostanem, jer sam u sportu od detinjstva i znam da ne bih mogao bez njega. U narednom periodu želim što više da se edukujem u radu sa sportistima iz različitih sportskih disciplina, a prvenstveno iz meni dobro poznate – košarke.
Uživam u radu u našem Trening centru, jer je ekipa sa kojom radim prirodna, kada posao zahteva uvek profesionalna, a u slobodno vreme izuzetno druželjubiva i uvek spremna za zabavu.  Dobar odnos, koji imamo između sebe, u mnogome doprinosi kvalitetu usluga koje pružamo našim članovima.
Mnogo mi znači rad sa starijim i značajno iskusnijim trenerima, kao što su Sofija i Marko. Ne mogu da ih ne spomenem kada govorim o svom radu ovde, jer su njih dvoje veoma zaslužni što sam se opredelio za ovaj posao. Uvek su spremni da me posavetuju o svemu, a Markovo pitanje: `Reci mi jednu stvar u životu kojoj si se posvetio a nisi uspeo?`, na samom početku mog rada kao trenera me je održalo na ovom putu. Naravno, tu je i Nina, najmlađa od svih nas. Uvek spremna za smejanje, trening, razgovor i druzenje.