Sa našom Ninom družite se na Body Attacku, Gluteus hiitu, TRX Flowu i Core treningu. Dočekaće vas nasmejana, puna energije i uvek spremna da vas motiviše da date svoj maksimum.

Sa željom da je svi bolje upoznamo, popričali smo malo sa njom. Nina je rođena 4. januara 1997. godine i student je druge godine na Fakultetu tehničkih nauka. Kako sama kaže nikada nije bila preterano luda za sportom, ali dolaskom u Trening centar Tajs desile su se neke promene i ona je poželela da postane  instruktor. Pitali smo je da nam ispriča kako je izgledao taj put, koliko njoj sve to danas znači i kako izgleda biti instruktor u TC Tajs.

“Nikada nisam bila luda za sportom. Trenirala sam razne sportove, od plesa do tenisa, ali nikad ništa ozbiljno. Pre nešto više od godinu dana sestra me je pitala da li hoću sa njom u TC Tajs da probamo te grupne treninge. Rekoh, ajde može. Probala sam funkcionalni trening, Les Mills programe i sve mi se jako svidelo!

Nisam mogla da verujem da mi se toliko sviđa. Da li je to zbog samih treninga, muzike, Marka i Sofije, pojma nisam imala. Od kad sam došla nisam pomislila da odem. Posle sam počela sam da idem i u teretanu i stvarno sam se zaljubila u fitnes. To je izgleda moj sport. Imam osecaj da sam sve ovo vreme trazila baš to.

Od januara 2017. počela sam sa Markom i Sofijom da učim i vežbam u želji da postanem instruktor. Devet meseci kasnije san mi se ostvario. 🙂

Prvo sam polozila za TRX instruktora, Marko je sjajno održao edukaciju i naučio me dosta stvari. Onda sam počela sa Sofijom da se spremam za Body Attack instruktora. Bilo je tu mnogo vežbanja, sreće, tuge… nije bilo lako i brzo kao sto sam mislila. Sećam se dana kada me je Sofija pozvala da budem “shadow” na promociji, bila sam najsrećnija na svetu! Imala sam toliku tremu da se ni ne sećam kako je izgledalo kada sam vodila prvu pesmu.

Nedavno sam dobila svoje termine. Imala sam ogromnu tremu pre Body Attacka  i stalno sam mislila: `Kako ću ja ceo trening bez Sofije?`. Međutim, sve to nestane kada stanem na binu u punoj sali nasmejanih vežbaca, koji su mi davali ogromnu podršku tokom svih devet meseci. Osećaj je neopisiv! Imam sreću, što je Sofija koja je najbolja u svom poslu, tu da mi pomogne i da me inspiriše. Nisam ni sanjala da ću nešto toliko voleti. Sofija, Marko i Aca su sve vreme bili tu za mene, pomagali mi i dali mi milion saveta.
Zahvalna sam na ovoj prilici, ja sam tek počela i ne želim da prestanem.”