Nikola je jedan od naših najvrednijih vežbača, redovno pokreće i druge da treniraju, kako savetima, tako i svojim primerom.

 Ovo je Nikolina priča:
 ,,Pre nego što sam došao u Trening centar Tajs, trenirao sam plivanje 12 godina. Kada sam prestao sa plivanjem, nisam mogao da ne radim ništa jer mi je trening neki životni ritam na koji sam navikao još od kad sam bio mali.
Prva sam godina Fitomedicine na Poljoprivrednom fakultetu, a završio sam gimnaziju ,,Jovan Jovanović Zmaj” u specijalnom sportskom odelenju.
Treninge koje najviše volim su  BodyCombat i Funkcionalni trening, ali obožavam da dođem na HIIT chalenge petkom. Posećujem i ostale treninge (BodyPump, BodyAttack i Trx). 🙂
Motivaciju vučem iz toga što radim ono što volim (treniram), pa mi nikad nije teško da se pokrenem.
Pokušavao sam da dovedem tatu 2 meseca i konačno sam uspeo i sada dok motivišem njega takođe na neki način motivišem i sebe.
Doza energije koju Marko i Sofija unose na treninge je neverovatna, jednostavno zaboraviš na bol, upale i sve ostalo, takođe novi treneri Aca, Nina i Tijana se stvarno trude i prate nas na treninzima od početka do kraja.
Nedavno smo počeli da se družimo kao ekipa iz Trening Centra , počelo je samo od nas četvorice  (Nikola, Blaža, Kosta i ja), a sad nas je svaki put  sve više. Četvrtak nam je dan kada posle funkcionalnog treninga idemo na piće, a sad kad je lepo vreme organizujemo druženja, roštilje i kupanja  vikendom. Uvek je lakše trenirati uz dobro društvo i svi su dobrodošli da nam se pridruže. 🙂 “
Uz odlične treninge, odličnu energiju i odlično društvo, nije teško postići odlične rezultate. 🙂
Vidimo se u Trening centru Tajs!