Tridesetogodišnji Srđan je naš član već par meseci i život mu je postao lepši i bolji
od kako je uveo fizičku aktivnost. Kod nas je pronašao odličnu ekipu za jutarnje treninge i upozano trenere koji ga motivišu iz dana u dan. Oduševio nas je svojom odlučnošću i uponošću da poradi na svom zdravlju. Pitali smo ga da nam ispriča nešto malo o sebi i o tome kako se oseća kod nas u Treningu centru Tajs.

Bavim se privatnim poslom, tačnije proizvodnjom ribolovačke, lovačke i opreme za ugostiteljstvo. Trenirao sam košarku i rekreativno kajak. Zbog ovih ili onih stvari (izgovora je uvek jako puno), sam se ulenjio i postao nezadovoljan načinom života. Za Trening centar Tajs sam čuo od drugarice i odlučio sam da krenem. Ovde treniram tri meseca i prezadovoljan sam svim aspektima. Omiljeni treninzi su mi Body Pump, Funkcionalni, TRX Mix, a u poslednje vreme sve češće idem i na TRX Flow. Naročitno bih hteo da pohvalim trenere: Sofiju koja svojom energijom pokrece celu grupu, Marka koji je uvek spreman da posavetuje, bez obzira da li je korekcija u toku vežbanja ili neko pitanje van treninga, i Acu koji je uvek tu da te motiviše i bodri, a naročito kad treba da ukradeš koji sekund za odmor. :)“, priča nam Srđan svoje iskustvo.

Mi smo srećni što je Srđan napravio promenu u svom životu i rešio da odbaci sve izgovore. Promena je vidljiva iz dana u dan, a mi ćemo i dalje biti tu da mu budemo podrška.

Mislite na svoje zdravlje, pokrenite se na vreme. ZDRAVLJE JE U KRETANJU! ☺