Na putu do cilja promene su neizbežne. Koliko god taj proces nekada bio i nelagodan, svaka promena vodi te minimum korak bliže onom što želiš da postaneš, ostvariš, za šta se boriš.

Promene donese i rast. Tvoj rast je važan i nama. Da bustuješ sebe i postaneš šampion.

“Znaš li kako se postaje šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš.” Upravo o tome govore naši novi projekti: Tajs Motivation Boosters & Wall of Tajs Champions.

 

Šta je Tajs Motivation Boosters?

 

Na putu do sale videćeš dve table sa fotografijama #tctajs vežbača. Jednu od njih smo nazvali Tajs Motivation Boosters zato što ima za cilj da ti pomogne da bustuješ svoju motivaciju sve dok ne stigneš do cilja.

Kako? Pošalji nam fotografiju sebe i napiši nam koji je tvoj cilj i do kada želiš da ga ostvariš. Od dana kada se tvoja fotografija nađe na zidu, do dana kada cilj treba da je realizovan, zajedno ćemo ići ka rezultatu. Jednostavno je, obećaj sebi da nećeš odustati. Da možeš.

Šta god bila tvoja želja: smršaću, povećaću mišićnu masu, ići ću 4 puta nedeljno na trening, zasugurno ćeš je lakše ostvriti kada je ceo Tajs tim, i treneri i vežbači, uz tebe. A kada ostvariš ono što si zamislio, prelaziš na tablu Wall of Tajs Champions.

Eto, tako se postaje šampion.

 

Šta je Wall of Tajs Champions?

 

Korak nakon što ostvariš cilj. Ili: Zid pobednika. Mesto gde svi vide kako si pobedio sebe. Na taj način motivšeš ostale, a sebe svakog dana podsećaš da si šampion jer svi znamo da nije bilo lako, ali je vredelo.

 

 

I još nešto,  pomoći ćemo ti da ne odustaneš, da uradiš nešto dugoročno dobro za sebe, da postaneš sebi prioritet i ostvariš cilj. Kako?

Osmislili smo projekat Be fit, don’t quit. O čemu se radi, pročitaj OVDE.