Devojka koja je ponovo dokazala da je najbolja. Naš član, Saška Krstić je osvojila svetski kup. Ona je primer da se upornost isplati.
,,Bilo nas je 6 u mojoj kategoriji (K1) do 70kg. Na ovom takmičenju se nije računao prethodni uspeh nego je kompjuter pravio nasumični raspored. Prvi meč sam imala sa Weroikom Rogala koja je, kako se ispostavilo, iskusna bokserka. Bio je težak meč, ali snašli smo se do kraja. Pobedila sam 3:0. Drugi meč sam imala sa, meni već dobro poznatom, Lucio Mlejnovom. Sa njom sam se na svetskim i evropskim prvenstvima uvek nalazila u finalu. Dobar je borac, iskusna, jaka. Ovog puta je spremila dobru taktiku protiv mene, nismo se nadali i morali smo brzo da reagujemo. Vodila je dve runde, ali mi je trener Miloš Milutinov rekao koji je plan za treću rundu i tu smo okrenuli u moju korist. Pobedila sam 2:1. I konačno finalni meč sa Annom Tarasovom. Koliko sam primetila, devojka radi muay thai, imala je par puta opomenu. Na kraju i javnu opomenu jer je u K1 dozvoljeno 1 koleno u klinču, ona je par puta uradila 2,3 kolena. Težak meč jer sam u prvom već povredila nogu i posle toga sam radila još dva meča sa povredom. Ali je na kraju sve ispalo dobro. Uspeli smo ponovo da osvojimo svetski kup i vratimo se kući sa zlatom.
8.juna idem u Češku u Plzen, radim profi meč 3×3 minuta protiv veoma iskusne Martine Jindrove. I to će biti možda najteži meč do sad u mojoj karijeri. Tako da sam već od sutra u sali i spremamo se za nove pobede.“

Saška, još jednom sve čestitke, uz tebe smo! Zajedno do novih pobeda. 🙂