“Kako najbrže da dođem do rezultata?”

“Koja ishrana je najbolja: keto, hrono ili nešto treće?”

“Da li je voće puno šećera?”

“Kada mogu da imam cheat day?”

“Zašto više ne vidim rezultate?”

“Kako da povećam mišićnu masu?”

“Da li ću smršati ako idem na kardio treninge, a ja želim da se ugojim?”

 

Kada jako, jako, jako želiš da ostvariš cilj, mnogo, mnogo, mnogo pitanja i nedoumica te preplavljuje.

Generalizacija pravila ishrane i vežbanja je pogrešna zato što svakome odgovara drugačiji metod, a da bi zaista stigao do cilja potrebno je da pravila dolaze od stručne osobe, da nisu univerzalna već osmišljena za tebe i da si ti u skladu sa svakom odlukom koju doneseš.

 

Šta je Be fit, don’t quit

 

Kada počneš da treniraš u Trening centru Tajs, sa trenerom ćeš imati savetovanje kako bi najbrže stigao do rezultata. Odnosno,  u skladu sa tvojom željom, trener će ti napraviti plan ishrane i plan treninga koji odgovara baš tebi.

 

Trening i pravilna ishrana nisu mučenje, već koraci do cilja, a svi znamo koliko je dobar osećaj kada uradiš nešto dobro za sebe. Pored lepo oblikovanog tela, hraniti se zdravo i biti fit donosi brojne zdravstvene benefite. Što je jednako važno. Zato program Be fit, don’t quit, kao član Trening centra Tajs, dobijaš potpuno besplatno.

Pomoći ćemo ti da ne odustaneš, da uradiš nešto dugoročno dobro za sebe, da postaneš sebi prioritet i ostvariš cilj.

Ukratko, treneri su tvoj kompas.

 

Još jedan motiv

 

Trenutno je aktivna posebna ponuda samo za nove članove – treniraj 3 meseca za 49€. Dobijaš i neograničene grupne treninge i neograničenu upotrebu teretane, što znači da imaš minimum 49 razloga da put do rezultata započneš odmah.

Prijavi se klikom na dugme ispod ↓